Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

CALLSAT INTERNATIONAL TELECOMMUNICATIONS


Ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας. Σταθερή και κινητή τηλεφωνία αλλά και διαδίκτυο. Υπηρεσίες τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και για επιχειρήσεις.


 
Η CALLSAT κάνει την μεγάλη διαφορά με ειδικά πακέτα για σταθερή και κινητή τηλεφωνία αλλά και σύνδεση στο διαδίκτυο. Χαμηλές τιμές, υψηλή απόδοση, άψογη εξυπηρέτηση.

Αντιπρόσωπος Πάφου Γιώργος Αγγελίδης. Τηλέφωνο 96342212.

 Η CallSat ιδρύθηκε το 1999 στην Κύπρο και αποτελεί μια εναλλακτική λύση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ένα αδειούχο παροχέα, πλήρως ανεπτυγμένο και ολοκληρωμένο. Με στόχο την παροχή πρόσβασης στα πλέον ανεπτυγμένα διεθνή τηλεπικοινωνιακά συστήματα, η CallSat προσφέρει συνδεσιμότητα με πρωτοβάθμιους παρόχους παγκοσμίου εμβέλειας. Είτε επιθυμείτε μεταφορά δεδομένων, IP, επικοινωνία φωνής ή βίντεο, ή ακόμα ένα ολοκληρωμένο πακέτο, η CallSat είναι ο ιδανικός παροχέας.

Προσφέρουμε όλα τα οφέλη της τελευταίας τεχνολογίας. Έχουμε επίσης διαμορφώσει στρατηγικές συμμαχίες με τους ηγέτες στην παγκόσμια επικοινωνία, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο υψηλής απόδοσης, και να προσφέρουμε βελτιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες για τις περαιτέρω ανάγκες των πελατών μας. Αξιοπιστία, ασφάλεια και ταχύτητα είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσφέρουν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Αυτά τα γνωρίσματα είναι ο πυρήνας της CallSat και οι αξίες της.

Εκτός από τις τεχνολογίες αιχμής και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, το άρτια εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών μας μπορεί να σας παρέχει τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζεστε.


Για περισσότερες πληροφορίες στο website της CALLSAT  ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: