Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

"Ιπτάμενη" σουίτα με όλες τις ανέσεις. ΦΩΤΟ


Η πολυτέλεια εν πτήση απέκτησε άλλη διάσταση μετά την παρουσίαση της υπερπολυτελούς σουίτας Residence της Etihad Airways που θυμίζει πεντάστερο (τουλάχιστον) ξενοδοχείο στον αέρα, με το ανάλογο κόστος βέβαια. 

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε την υπερπολυτελή σουίτα Residence στο Γκραν Πρι του Αμπού Ντάμπι, με την ελπίδα να προσελκύσει τους πλούσιους ταξιδιώτες, τους εκατομμυριούχους διάσημους και τους βασιλείς που θα σκέφτονταν να ταξιδέψουν μαζί της. Το κόστος της είναι 20.000 δολάρια μόνο.

Τι παίρνεις τώρα με αυτές τις είκοσι χιλιάδες δολάρια: Μια καμπίνα 125 τετραγωνικών μέτρων με τρεις ξεχωριστές σουίτες, σαλόνι με δερμάτινα έπιπλα, μια τηλεόραση 20'' και τραπεζαρία, ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο με αιγυπτιακά βαμβακερά υφάσματα και επιλογή μαξιλαριών, μπάνιο με ντουζιέρα και μπουρνούζια. Ακόμα, έναν σεφ εντός πτήσης για εξατομικευμένο μενού, έναν σοφέρ, ιδιωτικό check in και υπηρεσίες μπάτλερ που έχει εκπαιδευθεί στο Σαβόι στο Λονδίνο.

Η σουίτα «The Residence» θα εγκαινιαστεί τον επόμενο μήνα στο δρομολόγιο Λονδίνο – Αμπού Ντάμπι, ωστόσο η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει τις πολυτελείς υπηρεσίες της στις πτήσεις για Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μελβούρνη και Σίδνεϊ, με το διώροφο τζάμπο τζετ Α380. 

Αν σκέφτεστε πάντως να κάνετε κράτηση πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι 10 πρώτες πτήσεις είναι ήδη κλεισμένες. 

 


Nooz 

Δεν υπάρχουν σχόλια: