Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τις πιο καυτές ελληνίδες playmate. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Έχουν σταθεί με ελάχιστα ρούχα στο φακό, από το 1997 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός Playmate, ποζάροντας για αντρικά περιοδικά και ανεβάζοντας στο θερμόμετρο στα ύψη. Μπορεί κάποιες από αυτές να έχουν αποσυρθεί και πια να έχουν οικογένεια και παιδιά, όμως έχουν αφήσει πίσω τους μία γερή κληρονομία.

Κορίτσια για φίλημα, καυτές υπάρξεις που έχουν καταφέρει να μείνουν στο μυαλό αλλά και στις ανδρικές φαντασιώσεις. 

Ηρώ Λεγάκη 


Η Ηρώ Λεγάκη μόλις στα 20 της αναδείχθηκε Playmate της χρονιάς το 2011. Η μελαχρινή καλλονή ξεχώρισε για τα εντυπωσιακά της προσόντα και δεν δυσκόλεψε τους κριτές του διαγωνισμού να την ανακηρύξουν νικήτρια.


Κάτια Δέδε


Ελληνίδα με ουκρανικές ρίζες η Κάτια Δέδε κέρδισε τον τίτλο της Playmate το 2010. Σέξι και με τέλειες αναλογίες, η όχι μόνο σαγήνεψε τηλεθεατές και κοινό που βρέθηκε στα «Playmate 2010», αλλά αναμφισβήτητα αποτελούσε και το απόλυτο φαβορί, προτού ακόμη ψηφίσει η επιτροπή.

Χρύσα Δρακάκη  


Μπορεί να μην κέρδισε το τίτλο της Playmate 2009, χάνοντας από την Έφη Κυριακού όμως αναδείχθηκε Super Star 2009. Προσπάθησε να γίνει παρουσιάστρια χωρίς μεγάλη επιτυχία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αγνοήσειτα πληθωρικά της προσόντα και τα τατουάζ της.

Όλγα Φαρμάκη


Μπορεί στο διαγωνισμό του 2006 να έφυγε με άδεια χέρια όμως δεν της βγήκε σε κακό. Το «κορίτσι» του Θέμου, Όλγα Φαρμάκη έχει τα προσόντα και σκανδαλίζει σε κάθε της εμφάνιση. Το καλοκαίρι στενοχώρησε το ανδρικό κοινό της όταν είπε σε συνέντευξή της ότι οι αισθησιακές φωτογραφίσεις αποτελούν παρελθόν για εκείνη. «Έχω πολλές προτάσεις για σέξι φωτογραφίσεις. Είναι τόσο μακρινό από μένα όλο αυτό πια.Το έκανα κάποια στιγμή, ήμουν μοντέλο, το έβλεπα καθαρά σαν δουλειά, αλλά τελείωσε».

Σύλβια Παπαδάκη


Η εντυπωσιακή Κρητικιά κέρδισε τον πρώτο τίτλο στο διαγωνισμό του 2008. Χάρη στα λεπτά καλλίγραμμα πόδια, τα οπίσθιά της αλλά και το στήθος της έχει βρει τη δική της θέση στις πασαρέλες. 

Νάταλι Θάνου


Η ψιλόλιγνη ξανθιά που συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate 2007 ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Κέρδισε το στέμμα της playmate 2007 όμως γρήγορα μεταπήδησε στο χώρο του τραγουδιού που την ενδιαφέρει πιο πολύ. Η Νάταλι Θάνου είναι πλέον μαμά ωστόσο δεν έχει χάσει την σέξι πλευρά της. 

Βάσω Κολλιδά


Μία από τις πιο εντυπωσιακές Playmate είναι η Βάσω Κολλιδά που κέρδισε τον τίτλο το 2006. Το όμορφο μοντέλο έκανε κι ένα πέρασμα από την τηλεόραση, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κους Κους» ενώ τώρα ασχολείται με τη σχεδίαση ρούχων. Η Βάσω Κολλιδά πλέει σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Ιωάννα Λίλλη


Τα λόγια είναι περιττά για τη μία και μοναδική Ιωάννα Λίλλη. Η playmate 2001, τα εγκατέλειψε όλα και προτίμησε την οικογενειακή θαλπωρή στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη. Έπειτα από δύο γέννες, εξακολουθεί να έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ. Πλέον, έχει επιστρέψει στην τηλεόραση έχοντας δική της εκπομπή.

Κάτια Ζυγούλη




newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: