Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η Πάφος ξεσηκώνεται!!!


Εκδήλωση διαμαρτυρίας και αντίδρασης όλων των δημοτών της Πάφου εναντίον της διαφθοράς και της ασυδοσίας που κυριαρχεί δυστυχώς στην επαρχία μας. ΝΑΙ στην πολιτική κάθαρση ΟΧΙ στον εξεφτελισμό και τον εμπαιγμό του πολίτη. 


Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς το κοινό και δέν υπάρχει κομματική χρειά! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημαρχείο Πάφου! ΔΡΑΣΕ !! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ !! ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ !! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ !!


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ στην Πλατεία Κένεντυ στο κέντρο της Πάφου. Την εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η Κϊνηση Σωτηρία της Πάφου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Φυλακή να είναι το τελευταίο για σωφρονισμό των ιδίων. Πρώτα να δικαστούν και αφού βρεθούν ένοχοι, να επιστρέψουν τα κλαπέντα ή καταχρασθέντα χρήματα αν τα έχουν, άν όχι να δημεύσουν την περιουσία τους στο ισάξιο άν φτάνει ή αναδρομικά να ψάξουν που έχουν μεταβιβάσει και να δημευθεί και στο τέλος η Φυλακή. Η ανάκτηση των χρημάτων πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα για να επιστραφούν στους φορολογούμενους ή να πιστωθούν στα έργα και να μειωθούν τα υπόλοιπα που μένουν μέχρι την εξόφληση. Η φυλακή, πέραν από το ότι δεν προσφέρει στο κοινό τίποτε, με τις σημερινές νομοθεσίες, εξόδους, άδεις εργασίας, κατ΄οίκον περιορισμό κ.λ.π. είναι σαν διακοπές και στο τέλος παίρνουν και καμμιά χάρη και στα 5-6 χρόνια είναι εκτός για να φάνε τους ΄΄καρπους των κόπων τους΄΄