Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Έκρηξη στο Δημόσιο Κήπο που βρίσκεται δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου


Έκρηξη σημειώθηκε χθες βράδυ στο δημόσιο κήπο πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου, η οποία έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής μέχρι και το Μουσαλά.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκο Τσαπή, η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού αντικειμένου, που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.
Τη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε, επισκέφτηκαν γύρω στις 15 :00 το απόγευμα πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας. Ο κ. Τσαπής σε δηλώσεις του ανέφερε πως από το χώρο παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία θα αποσταλούν για περαιτέρω εξετάσεις.

Από την πρώτη στιγμή, σημείωσε, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και έχει αρχίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο κ. Τσαπής ερωτηθείς κατά πόσο  η Αστυνομία θα εντατικοποιήσει τις έρευνες της λόγω του γεγονότος ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου, είπε πως από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

«Είμαστε στα αρχικά στάδια και διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα», κατέληξε.http://www.sigmalive.com/news/local/184132/ekriksi-sto-dimosio-kipo-plision-dimotikou-megarou-pafou#sthash.R47DruCt.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: