Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΚΟΤ προωθεί τον τουρισμό γκολφΗ Κύπρος φιλοξένησε πέραν των 40 εξειδικευμένων εκπροσώπων 29 Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ σε μια συλλογική προσπάθεια των τεσσάρων γηπέδων γκολφ, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και των ξενοδοχείων για την προώθηση της Κύπρου ως Τουριστικού Προορισμού Γκολφ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το διήμερο πρόγραμμα περιλάμβανε παιγνίδια γκολφ και στα τέσσερα γήπεδα γκολφ,  με την συμμετοχή των φιλοξενούμενων, καθώς επίσης και μια γαστρονομική εμπειρία και αυθεντική γεύση της κυπριακής φιλοξενίας.

Στο εν λόγω Ταξίδι Εξοικείωσης Γκολφ, συμμετείχαν εξειδικευμένοι Οργανωτές Ταξιδίων Γκολφ από 11 χώρες - Αυστρία, Βουλγαρία, Τσεχία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ελβετία, και Ηνωμένο Βασίλειο.

Απώτερος σκοπός του εν λόγω Mega Golf Fam Trip, ήταν η γνωριμία των Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ με το προϊόν γκολφ της Κύπρου - ειδικά τον χειμώνα, ιδανική περίοδο για διακοπές γκολφ - και δια μέσου αυτής η προώθηση του νησιού με πακέτα ως Τουριστικό Προορισμό Γκολφ.

Όπως αναφέρει ο ΚΟΤ, οι Οργανωτές Ταξιδίων Γκολφ εξέφρασαν απόλυτη ικανοποίηση για την ποιότητα των γηπέδων γκολφ, τη φιλοξενία, τον επαγγελματισμό των εταίρων τουρισμού γκολφ και ιδιαιτέρως για τον ήπιο χειμερινό καιρό της Κύπρου.

«Η επιτυχής διοργάνωση του εν λόγω προγράμματος αποτελεί δείγμα αγαστής συνεργασίας όλων των εταίρων γκολφ – ιδιωτικού τομέα και ΚΟΤ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.κυπε