Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Στους 43 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο


Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Πορτοκαλί συναγερμό εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών. 
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 43 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 39 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και στους 33 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος.
 
Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα ενώ για την Τρίτη και την Τετάρτη αναµένεται σταδιακά αισθητή πτώση.