Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος


Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 41 ετών,
προχώρησε χθες η Αστυνομία, αφού στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν, μετά από έρευνα, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Η σύλληψη των δύο, ήταν επεισοδιακή.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα σήμερα, από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, να κινείται σε δρόμο στη Λεμεσό. Λόγω του ότι το αυτοκίνητο ομοίαζε με όχημα το οποίο αναζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει.
Στην προσπάθειά του αυτή, υπέπεσε σε διάφορα τροχαία αδικήματα, όπως η παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και η οδήγηση στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο τα άλλα διερχόμενα οχήματα.
Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος, για να διαπιστωθεί ότι οδηγός ήταν ο 37χρονος και συνοδηγός ο 41χρονος.
Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τρία φανάρια, ένα ζευγάρι γάντια, μια κουκούλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.
Οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Sigmalive