Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πετυχημένο το σεμινάριο για την Κυπριακή κουζίνα στην Πάφο. ΦΩΤΟ


Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το επιμορφωτικό σεμινάριο που πραγματοποιείται σήμερα στην Πάφο για τους εργαζόμενους σε κέντρα αναψυχής με θέμα Κυπριακή κουζίνα και πρακτικές υγιεινής τροφίμων. 

Το σεμινάριο παρουσιάζει ο αρχιμάγειρας Στέφανος Χρυσάνθου.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 7 ωρών το καθένα και στο τέλος όσοι τα παρακολουθούν  θα λάβουν και σχετικό δίπλωμα το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
Το σεμινάριο διοργανώνει και επίσης παρουσιάζει ο διακεκριμένος στο είδος του Μιχάλης Δημοσθένους.

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα μαγειρικής μαζί με τον κ. Χρυσάνθου και παρακολούθησαν την εκτέλεση τριών συνταγών.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο FITOS INN.


Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και πάλι επιμορφωτικό σεμινάριο. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την γευσιγνωσία κρασιού   και θα το παρουσιάσει ο πρόεδρος των Σομελλιέρ Κύπρου Γιώργος Κασσιανός.

Το μήνυμα που δίδεται μέσα από τα συγκεκριμένα επιμορφωτικά σεμινάρια είναι ότι επιβάλλεται η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού των κέντρων αναψυχής.  



Δεν υπάρχουν σχόλια: