Μιχάλης Δημοσθένους Εκπαιδευτής |
Αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιηθούν στην Πάφο δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους σε κέντρα αναψυχής.
Το ένα είναι Κυπριακή κουζίνα και πρακτικές υγιεινής τροφίμων και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2014 με τον αρχιμάγειρα Στέφανο Χρυσάνθου και το δεύτερο γνωσιολογία και γευσιγνωσία κρασιού στις 5 Νοεμβρίου 2014 με τον πρόεδρο των Σομελλιέρ Κύπρου Γιώργο Κασσιανό.
Στέφανος Χρυσάνθου - αρχιμάγειρας |
Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 7 ωρών το καθένα και στο τέλος όσοι τα παρακολουθήσουν θα λάβουν και σχετικό δίπλωμα το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
Η συνεχής επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την επισιτιστική βιομηχανία πλέον επιβάλλεται.
Γιώργος Κασσιανός πρόεδρος Σομμελιέρ Κύπρου |
Τα σεμινάρια θα παρουσιάσει ο διακεκριμένος στο είδος του Μιχάλης Δημοσθένους μαζί με τους Στέφανο Χρυσάνθου – αρχιμάγειρα, και Γιώργο Κασσιανό, πρόεδρο των Σομμελιέρ Κύπρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου