Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Στους 28 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμεραΑσθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.


Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, και στους 24 βαθμούς στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.