Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

3-0 η Ρεάλ την Ατλέτικο



Με το ένα πόδι στο μεγάλο τελικό του Champions League βρίσκεται από χθες το βράδυ η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της στο Μπερναμπέου επί της συμπολίτισσας της Ατλέτικο με 3-0 για τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.


Απόψε, στον άλλο ημιτελικό, η Μονακό υποδέχεται στις 21:45 στο πριγκιπάτο την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους.

Χθες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ είχε στις τάξεις της για ακόμη μια βραδιά έναν εκπληκτικό Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο άνετο 3-0 επί της Ατλέτικο, οδηγώντας ουσιαστικά τους γκαλάκτικος λίγο έξω από την πόρτα του Κάρτιφ, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης.

Ο CR7 άνοιξε το σκορ μόλις στο 10` με κεφαλιά. Η ομάδα του Ζιντάν πίεσε στο α` ημίχρονο για να κάνει το 2-0 όμως δεν τα κατάφερε, δίνοντας σιγά σιγά την ευκαιρία στην Ατλέτικο να ισορροπήσει το ματς. Ωστόσο, ήταν και πάλι ο Ρονάλντο που στο 73` με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για πρόκριση. Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί, καθώς στο 86ο λεπτό ο Πορτογάλος πέτυχε το χατ-τρικ έπειτα από όμορφη προσπάθεια και ασίστ του Βάσκεθ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (46’ Νάτσο), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ίσκο (68’ Ασένσιο), Μόντριτς, Κρόος, Μπενζεμά (77’ Βάσκεθ), Ρονάλντο

Στον πάγκο: Κασίγια, Χάμες, Κόβατσιτς, Μοράτα

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Λούκας, Γκάμπι, Σαούλ (57’ Γκαϊτάν), Κόκε, Καράσκο (68’ Κορέα), Γκαμεϊρό (57’ Τόρες), Γκριεζμάν




κυπε