Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Στο δικαστήριο ο 35χρονος για ψευδή είδηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσηςΕνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 35χρονος από χωριό της επαρχίας Πάφου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα χθες για ψευδή είδηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 35χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σε ανάρτησή του το βράδυ της Πέμπτης, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο 35χρονος αναφερόταν σε δολοφονία στην τοποθεσία Πυκνή στην Πέγεια.

Η ψευδής αυτή είδηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στην Αστυνομία όσο και στο κοινό.

Αν και θεωρήθηκε από την Αστυνομία ότι η είδηση αυτή ήταν φάρσα, εντούτοις έγιναν έρευνες στην περιοχή και αναζητήθηκε ταυτόχρονα το πρόσωπο που τη δημοσιοποίησε. 

Σε γειτονική με την πόλη της Πάφου κοινότητα εντοπίστηκε ο νεαρός, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος δημοσιοποίησε ψευδή είδηση για τη δολοφονία του και ότι επρόκειτο για ένα αστείο.

Χθες το πρωί εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και το απόγευμα ο 35χρονος συνελήφθηκε

Η ψευδής είδηση αναφερόταν σε ενέδρα που έστησαν άγνωστα πρόσωπα κατά ενός ατόμου από την Πάφο, το οποίο πυροβόλησαν τραυματίζοντας το θανάσιμα μέσα σε αυτοκίνητο. Επίσης ανέφερε ότι η Αστυνομία μετέβη στην περιοχή την οποία απέκλεισε για σκοπούς έρευνας.kype