Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ζέστη και σήμερα στην ΚύπροΑσθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Κατά διαστήµατα στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και αραιή σκόνη.
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.