Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η νέα δασκάλα μόντελινγκ της Πάφου. Ναταλία Μαυρομουστάκη


Η Ναταλία Μαυρομουστάκη τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αναγνωρίζεται  από τον κόσμο όχι μόνο για την στέψη της ως Μiss Ουαλία 2016, αλλά και για την έντονη φιλανθρωπική της δράση.
Νεαρή με κοινωνική ευαισθησία για τις ευάλωτες ομάδες και ένα στέμμα πίσω της, είναι η καινούργια δασκάλα μόντελινγκ στην γνωστή Παγκύπρια σχολή DIVA τώρα και στην Πάφο.


Πες μας λίγο για την συνεργασία σου με την σχολή;
Νιώθω πολύ τυχερή που μου δίνεται η δυνατότητα να διδάξω σε μία τόσο γνωστή σχολή που από εκεί πέρασαν μέχρι σήμερα οι  πιο γνωστές παρουσιάστριες και μοντέλα της Κύπρου. Έχω ως στόχο την ΣΩΣΤΗ εκπαίδευση τον κοριτσιών και αγοριών ηλικίας 13+ , στην πασαρέλα, πόζες, φωτογραφήσεις, στάση σώματος αλλά και στην αυτοπεποίθηση . Πολλοί έφηβοι,  ως Κοινωνική Λειτουργός, βλέπω ότι έχουν πολλές ανασφάλειες για το σώμα και την γενική την εμφάνιση τους και αυτό θέλω να σταματήσει. Θέλω κάθε αγόρι και κορίτσι να μάθει να αγαπά και να σέβεται τον εαυτό του, όλοι είμαστε ξεχωριστοί  και όμορφοι.

Τα μαθήματα μόντελινγ γίνονται κάθε Σάββατο 11:30-1:00.
Ήδη αυτή την βδομάδα γίνεται η πρώτη φωτογράφιση της σχολής που θα δημοσιευτεί.


Η Ναταλία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πρώτο τίτλο στα καλλιστεία της Ουαλίας, την 8η θέση παγκόσμια στην Γαλλία, συμμετάσχει σε επίδειξης μόδας από τους top σχεδιαστές της Κύπρου και φωτογραφήσεις όχι μόνο για περιοδικά της Κύπρου αλλά και για την σελίδα www.Asos.com.