Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Μεθυσμένος τουρίστας έπεσε από το δεύτερο όροφο ξενοδοχείου



Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας Ρώσος τουρίστας, ηλικίας 30 χρόνων, ο οποίος έπεσε από το δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Ορόκλινης.




Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.35 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ότι τουρίστας που διέμενε σε παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή Ορόκλινης έπεσε από το δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου.
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης επισκέφθηκαν τη σκηνή. Ο τραυματίας ήδη μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι ο τουρίστας έφτασε χθες το πρωί στην Κύπρο για διακοπές και θα διέμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι τις 25 του μήνα.
Γύρω στις 21.30 στο ξενοδοχείο ακούστηκε ένας δυνατός κτύπος και ύστερα από έρευνες ο 30χρονος εντοπίστηκε στο έδαφος στο εσωτερικό του ξενοδοχείου σε διάδρομο που οδηγεί στην πισίνα, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Σύμφωνα με το μαρτυρικό υλικό που εξασφαλίστηκε, το συγκεκριμένο πρόσωπο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν σε κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από το δεύτερο όροφο.
Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια από την Αστυνομία.
Από τις εξετάσεις των επί καθήκοντι ιατρών του Νοσοκομείου Λάρνακας ο 30χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα αυχένα, πνευμονοθώρακα, σπονδύλου και λεκάνης και οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.



κυπε