Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Δείτε γιατί του στέρησαν την άδεια οδήγησης



Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε σήμερα ο  56χρονος οδηγός ο οποίος χθες εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη σύγκρουση  δύο οχημάτων.


Το δικαστήριο διέταξε  όπως καταβάλει πρόστιμο ύψους 1.150 ευρώ, του επιβληθούν πέντε βαθμοί ποινής καθώς και τέσσερις μήνες για στέρηση αδείας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις  21:10 χθες βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος στη λεωφόρο Ευρώπης στην Πάφο,  εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Διερχόμενα οχήματα έκαναν διάφορες κινήσεις (είτε δεξιά είτε αριστερά) για να αποφύγουν το όχημα του 56χρονου, το οποίο είχε κατεύθυνση την Κάτω Πάφο, αντί τον Κυκλικό Κόμβο του Παφιακού Σταδίου.

Σε κάποια στιγμή 32χρονος οδηγός, στην προσπάθεια του να αποφύγει το αυτοκίνητο του 56χρονου, κινήθηκε αριστερά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης 32χρονος.

Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανείς, μεταφέρθηκε όμως προληπτικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο βρέφος (επέβαινε στο όχημα του 32χρονου), το οποίο αφού εξετάστηκε, απολύθηκε.

Στον 56χρονο οδηγό, έγινε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 150μg αντί 22μg, ενώ στη συνέχεια, του έγινε τελική εξέταση αλκοόλης με ενδείξεις 126μg και 120μg αντί 22μg.



κυπε