Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Τους τσάκωσαν με κοκαϊνηΠοσότητα κοκαΐνης και μεγάλο χρηματικό ποσό εντοπίστηκαν χθες βράδυ σε οικία στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 24, 51 και 55 ετών.

          Γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, διενήργησαν έρευνα στην πατρική οικία 24χρονου, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε στην παρουσία του 24χρονου, της 51χρονος και του 55χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 850 γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των €29,240 και τέσσερις τραπεζικές επιταγές, για το συνολικό ποσό των €7,000, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
          Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.
          Σε μια άλλη εξέλιξη, κατά την άφιξη των αστυνομικών έξω από την οικία των συλληφθέντων, για την διεξαγωγή της έρευνας, εντόπισαν σταθμευμένο έξω από την οικία, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Μόλις ο 27χρονος, αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, εκκίνησε το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί διαδοχικά με δύο υπηρεσιακά οχήματα και ακολούθως να ακινητοποιηθεί.
          Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας που μετέβησαν στη σκηνή, διαπίστωσαν ότι εναντίον του 27χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου. Δυνάμει του δικαστικού εντάλματος ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.
 
 
 
 
 
 
     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ