Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Τους έπιασαν με ναρκωτικά. Επεισοδιακή καταδίωξη



Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος – Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια - Αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις – Αμελής και επικίνδυνη οδήγηση - Επίθεση εναντίον αστυνομικού – Συνελήφθησαν 22χρονος και 29χρονος.  

Μέλη της ΥΚΑΝ προσπάθησαν χθες βράδυ να ανακόψουν για έλεγχο στον δρόμο Κοφίνου – Κυκλικού Κόμβου Καλού Χωριού, παρά την Κλαυδιά, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος έχοντας ως συνοδηγό 29χρονο.
            Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, χτύπησε με το αυτοκίνητο του στο μπροστινό μέρος του υπηρεσιακού οχήματος και τράπηκε σε φυγή με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, παρά την Πύλα.
           Ο 22χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε, ενώ ο 29χρονος συνοδηγός προσπάθησε να εμποδίσει τους αστυνομικούς να ερευνήσουν το όχημα και επίσης συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.  
        Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, εντοπίστηκαν πέντε χειρουργικά γάντια, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
            Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 22χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για εξετάσεις, αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για τη χρήση κοκαΐνης και στα οποία υπήρχαν ίχνη κοκαΐνης.
            Κατά την έρευνα που έγινε στην οικία του 29χρονου, επίσης στη επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για εξετάσεις, μεγάλος αριθμός κροτίδων και πυροτεχνημάτων.
            Η υπόθεση διερευνάται από την ΥΚΑΝ και τους Αστυνομικού Σταθμούς Αραδίππου και Παραλιμνίου
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ