Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το αστυνομικό δελτίο




Συλλήψεις
Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας και πρόκλησης τραυματισμού.

          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση 45χρονος και 53χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πιστολιού, εκβίασης και απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή. 
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση δημόσιας εξύβρισης, πρόκληση ανησυχίας, μέθης, αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης και επίθεσης εναντίον Αστυνομικών. 
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.
 
 Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος και καταστροφής αποδεικτικού στοιχείου. 
          Η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.
 
 
 
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ