Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Λαμπάδιασε οικία στη ΛεμεσόΕκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 20.35 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στην οικία και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού "Λοχία Βασίλη Κρόκου", με δυο οχήματα.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.15.

`Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οικία είναι παλαιά και έχει εσωτερική αυλή, την οποία ο ένοικος έκλεισε με εξωτερική στέγη και μετέτρεψε σε μηχανουργείο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην εσωτερική αυλή, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, τόσο στην οικία, όσο και στον εξοπλισμό της.

Μέρος της εξωτερικής στέγης κατέρρευσε. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Στο μεταξύ, σε 72 κλήσεις για βοήθεια, 44 πυρκαγιές, 26 ειδικές εξυπηρετήσεις και δυο ψευδείς κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά το τελευταίο τριήμερο.

Εξάλλου, από τις 6 το πρωί χθες μέχρι και τις 6 το πρωί σήμερα η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις για βοήθεια ,11 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις.κυπε