Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Cap St. George Beach Club Resort. Ένας επίγειος παράδεισος


Η Korantina Homes δεν μένει στα λόγια. Σχεδιάζει και παράγει έργα στην Πάφο. Έργα τα οποία όχι μόνο προωθούν την Πάφο ως τουριστικό προορισμό αλλά ολόκληρη την Κύπρο.  

Ένα καταπληκτικό έργο, δημιουργήθηκε στην Πάφο από την εταιρεία Korantina Homes. Πρόκειται για το Cap St. George Beach Club Resort.


To έργο είναι χτισμένο στην δυτική ακτή της Κύπρου προς τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, μετά την περιοχή  θαλασσινές Σπηλιές, σε μια ακτίνα δύο χιλιομέτρων, σε ειδυλλιακή θέση με εκπληκτική θέα και έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του.


Το θέρετρο της Korantina Homes, το οποίο είναι μοναδικό στο είδος του σε ολόκληρη την Κύπρο, αποτελείται από περίπου 150 πολυτελείς επαύλεις που  διατίθενται προς πώληση αλλά και ενοικίαση, καθώς επίσης και από πολυτελέστατο  ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2019.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο νέο έργο είναι κατηγορίας 5 αστέρων και περιλαμβάνουν boutique διαμερίσματα και σουίτες, μπαρ, εστιατόρια, cafe, spa και γυμναστήριο, γήπεδο τένις, αίθουσα συνεδριάσεων, υπαίθριο κινηματογράφο, παιδότοπο, εγκεκριμένη αμμώδη παραλία, πισίνα, γήπεδο τένις, υπηρεσία ποδηλασίας, ιππασία, θαλάσσια σπορ και μεγάλους επιβλητικούς κήπους.

Η πρώτη φάση του έργου έχει ολοκληρωθεί.  Ξεκίνησε η επόμενη φάση αλλά και η ανέγερση του ξενοδοχείου και οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.


Τα εγκαίνια του καταπληκτικού αυτού χώρου αναμένεται να γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.



Το Cap St. George Beach Club Resort σας περιμένει. Επισκεφτείτε το για να δείτε από κοντά την πολυτέλεια που διαθέτει. 


Είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του και κάνει τη μεγάλη διαφορά. 


Ελάτε και επισκεφτείτε τους χώρους του. Καφέ, εστιατόρια, μπαρ, αμμώδη παραλία με μπαρ, παιδότοπος και πολλά άλλα.