Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από οκτώ κοπέλες στη Μελβούρνη. ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός μιας 15χρονης από 8 κοπέλες μέσα σε τρένο στην Μελβούρνη

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Τα κορίτσια που έκανα την επίθεση φαίνεται στο βίντεο να χτυπούν το θύμα τους με μπουνιές και κλωτσιές. Το βίντεο σοκάρει , καθώς φαίνεται η μικρή κοπέλα να προσπαθεί να  προστατευτεί.

Η μητέρα της 15χρονης κατήγγειλε ότι η επίθεση δεν σταμάτησε σε όσα απεικονίζονται στο βίντεο αλλά η ομάδα των μαύρων κοριτσιών πέταξε στο έδαφος την κόρη της και την ποδοπάτησε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος του ξυλοδαρμού ήταν μια ερωτική αντιζηλία μεταξύ των κοριτσιών αναφέρει η Daily Mail.

Κατά πληροφορίες τουλάχιστον μια από τις δράστριες ήταν γνωστή της 15χρονης η οποία πιστεύει ότι δέχθηκε την επίθεση γιατί είχε μιλήσει με ένα αγόρι για το οποίο ενδιαφερόταν ερωτικά μια από την 8μελη ομάδα.

Σημειώνεται ότι για την 15χρονη που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση έχει ήδη δημιουργηθεί μια ειδική σελίδα στην πλατφόρμα GoFundMe στην οποία έχουν ήδη συγκεντρωθεί περίπου 23.000 δολάρια.


https://www.eirinika.gr/article/208196/aystralia-vinteo-8-kopeles-apo-erotiki-antizilia-edeiran-agria-15hroni-mesa-sto-treno

Δεν υπάρχουν σχόλια: