Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου στη Λεμεσό. Προκάλεσε τρία τροχαία και έξι τραυματισμούς

Στη σύλληψη 30χρονου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη προέβη λίγο μετά τα μεσάνυκτα η αστυνομία στη Λεμεσό.  Ο 30χρονος αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο από μέλη της τροχαίας και προκάλεσε απανωτά τροχαία ατυχήματα.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία,  δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα και ενώ ο 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο Τραχώνι με συνεπιβάτες έναν 18χρονο και έναν 16χρονο, του έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο από αστυνομικούς των βρετανικών βάσεων.
Ο οδηγός, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε εσκεμμένα σε περιπολικό της αστυνομίας των βάσεων στο οποίο επέβαιναν δύο μέλη της.  Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.  Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ ζητήθηκε η βοήθεια της αστυνομίας της Δημοκρατίας.

Με την είσοδο του σε έδαφος της Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ύψωνα, ο 30χρονος οδηγός, αρνήθηκε εκ νέου να σταματήσει στις υποδείξεις αστυνομικών. Οδηγώντας επικίνδυνα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του Κάθετου δρόμου Νέου λιμανιού – Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια και ενώ συνέχιζε να οδηγεί αντίθετα της κανονικής πορείας οχημάτων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη και στη συνέχεια με δύο περιπολικά της αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βάσεων.  Από τη σύγκρουση το ύποπτο αυτοκίνητο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, κτύπησε σε παρακείμενο δέντρο και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε.

Οι επιβαίνοντες σε όλα τα αυτοκίνητα, δηλαδή η 22χρονη, τέσσερις αστυνομικοί, ο 30χρονος οδηγός, ο 18χρονος συνοδηγός και ο 16χρονος επιβάτης,  τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της πόλης.   Όπως διαπιστώθηκε τα τραύματα τους ήταν ελαφρά με πιο σοβαρό, αυτό του 30χρονου οδηγού ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι.  Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν όλοι εξιτήριο.

Ο 30χρονος συνελήφθη για σωρεία οδικών παραβάσεων. Αρνήθηκε δε να δώσει δείγμα για να γίνει έλεγχος αλκοόλης και νάρκοτεστ.



https://www.sigmalive.com/news/local/637099/katadioksi-sti-lemeso-30xronos-prokalese-tria-troxaia-kai-eksi-travmatismous

Δεν υπάρχουν σχόλια: