Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Η επιτροπή τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί επαγγελματίες και φορείς του νησιού

Ιωάννα Ευσταθίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.                                                   
Πανελλαδική και συνεχής είναι η  προβολή της Σκοπέλου τις τελευταίες εβδομάδες μέσω των συντονισμένων ενεργειών της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου.
Τα κορυφαία Ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα του ALPHA και του STAR αναδεικνύουν με αμείωτο ρυθμό το φυσικό κάλλος, τις δραστηριότητες και την αξεπέραστη φιλοξενία της Σκοπέλου.

 Η Επιτροπή Τουρισμού και ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστούν θερμά όλους τους επαγγελματίες και φορείς που συνέβαλλαν τα μέγιστα, είτε με παροχές σε είδος είτε με χορηγίες χρηματικών ποσών, ώστε να οργανωθούν με επιτυχία τα γυρίσματα της καθιερωμένης τηλεοπτικής εκπομπής «Ελένη» του ALPHA με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη, η επίσκεψη του τηλεοπτικού συνεργείου του ALPHA με επικεφαλής τον αεικίνητο δημοσιογράφο Γιώργο Γρηγοριάδη που τροφοδότησε με υλικό πλήθος εκπομπών του σταθμού, αλλά και τα γυρίσματα της πρώτης σε τηλεθέασης πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» στο STAR Channel. 

Ο Δήμος και η Επιτροπή ευχαριστούν θερμά, έναν προς έναν, όλους τους επαγγελματίες και φορείς για τη συνεισφορά τους που είναι ακόμη πιο σημαντική, αναλογιζόμενοι τα ανυπέρβλητα εμπόδια της φετινής κρίσης. Πιο συγκεκριμένα τα εύσημα ανήκουν στο ξενοδοχείο RIGAS του ομίλου Σπύρου για τη φιλοξενία των τηλεοπτικών συνεργείων, στα εστιατόρια ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ,ΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΚΥΡΑΤΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙΑ, την καφετέρια ΚΑΡΑΒΙΑ στη Σκόπελο και VIGLA στο Λουτράκι, την καντίνα του Νάστα στη Σκόπελο και την καντίνα στον Άγιο Ιωάννη για την παράθεση δωρεάν γευμάτων, τον ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΓΛΩΣΣΑΣ και τις επιχειρήσεις Η ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ, ΚΥΡΑ ΕΛΕΝΗ στη Γλώσσα Σκοπέλου και ΚΟΧΥΛΗ στη Σκόπελο  για τη διάθεση παραδοσιακών γλυκών, τον ΣΥΛΛΟΓΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, τον κύριο Ροδόπουλο Ευάγγελο και τον κύριο Μπετσάνη Παντελή για τις χρηματικές χορηγίες για μερική κάλυψη των εξόδων και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες ANES FERRIES και ATTICA GROUP για την παροχή δωρεάν ακτοπλοϊκών μετακινήσεων.  

Δικαιωμένοι μέσα από το πλήθος των επαγγελματιών και φορέων που στηρίζουν τις αξιόλογες πρωτοβουλίες, η Επιτροπή και ο Δήμος διερευνούν διαρκώς και προχωρούν στον σχεδιασμό νέων δράσεων προβολής  που θα ανακοινωθούν σύντομα.  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: