Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ο ΣΙΚΑΠ στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Το μήνυμα της αστυνομίας προς τους επιχειρηματίες

Την αστυνομική διεύθυνση Πάφου επισκέφτηκαν σήμερα μέλη του ΔΣ ΣΙΚΑΠ,  για να εξετάσουν το θέμα των καταγγελιών που έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες σε κέντρα αναψυχής. Καταγγελίες που έχουν να κάνουν τόσο με την  για παραβίαση του διατάγματος Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, όσο και άλλων αδεών, όπως ποτού μουσικής, υφ. Τουρισμού  κλπ.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του ΟΣΙΚΑ και ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Σύμφωνα με τον κ. Θρασυβούλου, ο οποίος είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά και  την προηγούμενη μέρα είχε συναντηθεί με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους επικεφαλείς  αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τους ελέγχους στα κέντρα αναψυχής οι οποίοι, όπως είπε, εξήγησαν με λεπτομέρειες,  γιατί προχώρησαν σε εξώδικα εναντίον ορισμένων κέντρων στην Πάφο.

Ο κ. Θρασυβούλου,  ζητά από τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής να τηρούν πιστά τα διατάγματα του υπουργείου υγείας αλλά και να υποβάλλουν αιτήσεις στα αρμόδια τμήματα, ούτως ώστε, να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες άδειες. Όταν η αστυνομία, διευκρίνισε, διαπιστώσει πως έχεις υποβάλλει αίτηση για εξασφάλιση αδειών και γενικά, ενδιαφέρεσαι να το κάνεις, τότε δεν θα σε καταγγείλει.

Η αστυνομία, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ, στέλνει το μήνυμα πως θέλουμε η Πάφος να παραμείνει καθαρή από τον κορωνοϊό και καλεί τόσο τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής όσο και των υπόλοιπων επιχειρήσεων, να τηρούν πιστά τα διατάγματα.    


Δεν υπάρχουν σχόλια: