Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Η απάντηση της εταιρείας για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του ξενοδοχείου της στην Πάφο

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το κρούσμα σε ξενοδοχειακή επιχείρηση, η εταιρεία Capital Accommodation (Cyprus) Ltd ανακοινώνει ότι έχουν ενημερωθεί το μεσημέρι της 21ης Ιουνίου 2020, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας ότι ένας εκ των υπαλλήλων τους έχει βρεθεί θετικός σε τεστ Covid 19.

Όπως αναφέρει η εταιρεία με την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου, εφαρμόζονται όλα τα προληπτικά μέτρα βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, σημειώνοντας πως όλο το προσωπικό που επέστρεψε στην εργασία του υποβλήθηκε σε τεστ Covid 19.

Το θετικό κρούσμα όπως αναφέρει η εταιρεία Capital Accommodation (Cyprus) Ltd αφορά υπάλληλο ο οποίος εργαζόταν σε βοηθητικούς χώρους καθαριότητας που καμία επαφή δεν είχε με πελάτες

Η προστασία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας, αποτελεί προτεραιότητα της επιχείρησης, προστίθεται στην ανακοίνωση, σημειώνοντας παράλληλα πως η διεύθυνση της εταιρείας είναι σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Μετά από οδηγίες του συγκεκριμένου Υπουργείου, σημειώνει η εταιρεία, θα γίνει ξανά απολύμανση όλων των χώρων της επιχείρησης από εξειδικευμένο συνεργείο.

Επιπρόσθετα και προληπτικά γίνονται όλες οι ενέργειες όπως όλοι οι εργαζόμενοι υποβληθούν ξανά σε διαγνωστικές εξετάσεις.

Ακόμη, έγινε ιχνηλάτηση όλων των επαφών από τις υπηρεσίες του Υπουργείου.

Θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε το κοινό για αυτό το περιστατικό, καταλήγει στην ανακοίνωση της η εταιρεία.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: