Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Κούλα Γέρου ... ύμνος στην γυναικεία ομορφιά

Την γυναικεία ομορφιά την  ύμνησαν πολλοί.  Ο γκλαμουράτος κόσμος των celebrites  μεταδίδει υποσυνείδητα μηνύματα για το πώς μια γυναίκα πρέπει να δείχνει.

Το ιδανικό όμορφο εναπόκειται στην κρίση του καθενός... Τι είναι άραγε το τέλειο ;... καλλίγραμμο κορμί; καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί;... καμπυλωτό κορμί; .... αδύνατη γυναίκα... ζουμερή ... όπως η Marilyn Monroe που  ήταν τόσο διάσημη και ποθητή;

Στην Ελληνική μυθολογία  πάλι γίνεται κυρίαρχη αναφορά στο πρόσωπο της θεάς Αφροδίτης που αποτέλεσε  πρότυπο για την απεικόνιση του γυναικείου γυμνού καθώς και ίνδαλμα της γυναικείας ομορφιάς. Ενσάρκωσε το πάθος και τη χαρά για τη ζωή και ενέπνευσε πληθώρα καλλιτεχνών ανά τους αιώνες. Πολυάριθμες οι δημοφιλείς απεικονίσεις της Θεάς Αφροδίτης.... Θηλυκότητα... γυναικεία ομορφιά ... ύμνοι από τους αφρούς της θάλασσας...

Τι είναι άραγε αυτό το τέλειο που όλοι και όλες θέλουμε να πετύχουμε;

Από την θεά Αφροδίτη στην σύγχρονη Αφροδίτη

Η Κούλα Γέρου μια χαρισματική γυναίκα χαρίζει  ομορφιά στις γυναίκες. Αποτελεί τη σύγχρονη Αφροδίτη που τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της τα έχει αφιερώσει στην ομορφιά και την ανάδειξη της έχοντας πάντα ως γνώμονα της την αγάπη προς τον άνθρωπο και στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αγαπήσουν τον εαυτό τους απαλλάσοντας τους από οτιδήποτε τους κάνει να νιώθουν άσχημα. Η ίδια εκτιμώντας τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας τη βοηθά να αναδείξει την ομορφιά της τόσο εσωτερικά  όσο και εξωτερικά.

Όταν αρκετά χρόνια πριν αντιλήφθηκε ότι το άγγιγμα της είχε κάποιες ιδιαίτερες

ικανότητες φρόντισε να το αξιοποιήσει και να το εξελίξει με μοναδικό της σκοπό

να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν κάποιο πρόβλημα στην εμφάνιση τους, είτε αυτό είχε να κάνει με τα μαλλιά, είτε με το πρόσωπο ή ακόμη και το σώμα τους.

 

 

 

Ακολουθώντας λοιπόν επί σειρά ετών διάφορα σεμινάρια, εκπαιδεύτηκε στην

εφαρμογή διάφορων ενεργειακών μεθόδων με βάση το χάρισμα το οποίο είχε και το οποίο ήθελε να διαθέσει για να βοηθήσει ανθρώπους να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα με την εμφάνιση τους.

 Έτσι εκατοντάδες άνθρωποι έχουν βοηθηθεί και έχουν λύσει κάποιο πρόβλημα που για χρόνια ίσως τους ταλαιπωρούσε και δεν μπορούσαν να βρουν λύση σε αυτό.

 

Ήρεμος άνθρωπος που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος... ήρεμο βλέμμα... καλή καρδιά... θετική σκέψη... θετική ενέργεια.. ωριμότητα και καλοσύνη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της... Μια ομορφιά η οποία πηγάζει μέσα από την ψυχή και μπορεί να την βγάζει και να την χαρίζει απλόχερα προς τα έξω και στους άλλους ανθρώπους.

 

Προσφέρει πολλές θεραπείες ξεχωριστές και μοναδικές ...

Αντιμετωπίζει τα προβλήματα τριχόπτωσης  για επανάκτηση των χαμένων μαλλιών ενεργοποιώντας τους νεκρούς τους θύλακες.

Μακραίνει τα μαλλιά άμεσα... φανταστικά είναι επίσης τα αποτελέσματα  που έχει στην αναζωογόνηση και ανανέωση του προσώπου.

Εφαρμόζοντας λοιπόν την μέθοδο lifting με τις “αόρατες ραφές”, όπως

η ίδια ονομάζει, μπορεί να επαναφέρει στο πρόσωπο τη νεανική του σφηγιλότητα και λάμψη γεμίζοντας τις ρυτίδες του προσώπου και διορθώνοντας κάθε ατέλεια

που τυχόν να έχει.

 

Μπορεί να απαλλάξει ένα πρόσωπο  από τις ρυτίδες, πανάδες, χαλάρωση και να επανακτήσει την φυσική, νεανική του λάμψη.

 

Έτσι λοιπόν έχουμε μία εντελώς φυσική εφαρμογή lifting μακριά από νυστέρια

και την προσθήκη ξένων ουσιών.

 

Οι βλεφαρίδες μπορούν να μακρύνουν και ατέλειες του προσώπου, όπως μια γαμψή μύτη, μπορούν να διορθωθούν και να έρθουν στη κατάσταση εκείνη που να δένουν αρμονικά στο πρόσωπο.

Εκτός όμως από το πρόσωπο, η  Κούλα Γέρου, μπορεί με την χρήση των χεριών της να διορθώσει ατέλειες και προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος με το σώμα του όπως παχυσαρκία, χαλάρωση, ραγάδες ή ακόμη και διόρθωση του στήθους, είτε αυτό σημαίνει την αύξηση, την μείωση και την ανόρθωση του χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις.

Κάνοντας λοιπόν μια θεραπεία μαζί της θα νιώσετε ότι απαλλάσσεστε

από κάθε αρνητική ενέργεια και επανακτάτε την εσωτερική σας γαλήνη και

ηρεμία.  

Αυτό που  εντυπωσιάζει όλους όσους έχουν γνωρίσει την Κούλα Γέρου είναι η ηρεμία, η ευγένεια και η καλοσύνη η οποία την χαρακτηρίζει αφού ίσως η αγνότητα του χαρακτήρα της είναι αυτή που της έδωσε αυτό το ξεχωριστό χάρισμα, να έχει το άγγιγμα της ομορφιάς.

Η συγγραφή ενός βιβλίου γύρω από την ομορφιά και την εσωτερική αρμονία είναι

στα άμεσα της σχέδια αφού η εμπειρία της με τόσα διαφορετικά περιστατικά τα οποία έχει αντιμετωπίσει της έδωσε το κίνητρο να θέλει να τα αποτυπώσει σε ένα βιβλίο βοηθώντας έτσι όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

 

 

 

Η  Κούλα Γέρου είναι ένας άνθρωπος σεμνός, χαμηλών τόνων, ταπεινή και με ευγένεια ψυχής η οποία θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα «ανθρώπου» αλλά και παράλληλα να ομορφύνει με το άγγιγμά της τους ανθρώπους γύρω της.

 

Το σίγουρο πάντως είναι η καλοσύνη και η ικανότητα για αγάπη και συγχώρεση ξεχωρίζουν μια πραγματικά όμορφη γυναίκα από μια άψυχη κούκλα. Η ικανότητα να βλέπουν το καλό σε κάθε περίσταση, να αγαπούν και να συμπάσχουν είναι χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε γυναίκα ελκυστική, ανεξάρτητα από την εξωτερική της εμφάνιση. Μια πραγματικά ελκυστική γυναίκα είναι απλή, ελεύθερη και ακομπλεξάριστη.

 

Για προσωπική επαφή μαζί της

Τηλ. 99792097

Email: gerouk@hotmail.com

 

Website: koulagerou.com

 

Youtube:www.youtube.com/user/koulagerou

 

ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: