Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Άγριο φονικό στο κέντρο της Λευκωσίας

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε απόψε στην παλιά Λευκωσία, στην περιοχή της οδού Λήδρας, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός εξ αυτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αλλοδαποί επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο εξοπλισμένοι με ξύλα και μαχαίρια και από την συμπλοκή ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν.

Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία διεξάγει εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις για τα άτομα που εμπλέκονται και τα αναζητεί.

Η συμπλοκή προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, καθώς εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος και οικογένειες με μικρά παιδιά που έκανε τη βόλτα τους στην οδό Λήδρας.

Οι έρευνες εκτείνονται από την αρχή της Λήδρας μέχρι την οδό Αρσινόης, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι η συμπλοκή ξεκίνησε στην αρχή της Λήδρας, ενώ άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακολούθησε άλλη συμπλοκή στη Φανερωμένη, προτού το θύμα εντοπιστεί να κείτεται νεκρό στην οδό Αρσινόης.

Σημειώνεται ότι ο αποψινός φόνος διαπράχθηκε πολύ κοντά στο σημείο της άγριας δολοφονίας που διαπράχθηκε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Λευκωσίας.



Σύμφωνα με της πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών οι οποίοι έφεραν στην κατοχή τους αιχμηρά αντικείμενα στην καρδιά της παλιάς πόλης της πρωτεύουσας.

Από την συμπλοκή ένα πρόσωπο έχασε την ζωή του και δύο τραυματίστηκαν.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της αστυνομίας για εξετάσεις.


https://www.sigmalive.com/news/local/635998/ektakto-symploki-allodapon-sti-lefkosiaenas-nekros

Σε φονικό εξελίχθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή της οδού Λήδρας, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η άγρια συμπλοκή εκτλύχθηκε μεταξύ αλλοδαπών, σε πολυσύχναστο σημείο, ειδικά βράδυ Κυριακής, με ένα πρόσωπο να τραυματίζεται θανάσιμα από μαχαίρι.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times πρόκειται για πρόσωπο από την Ινδία, ενώ κατά την άγρια συμπλοκή τραυματίστηκαν και άλλα πρόσωπα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, απέκλεισαν το σημείο και ξεκίνησαν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα που βρίσκονταν πλησίον του σημείου όπου διαπράχθηκε ο φόνος.Πληροφορίες ενώπιον των αρχών αναφέρουν ότι το θύμα της συμπλοκής ενδέχεται να μαχαιρώθηκε σε άλλο σημείο από αυτό στο οποίο εντοπίστηκε. Για την ώρα δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την αιτία Από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.


https://cyprustimes.com/anthropokynigito-gia-entopismo-ton-draston-toy-fonikoy-sti-leykosia-oi-plirofories-enopion-ton-archon-pics/

Δεν υπάρχουν σχόλια: