Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Δύο αφίξεις και δύο αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου από Θεσσαλονίκη και Ισραήλ

Σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου θα αφιχθούν άλλες δύο πτήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου, με βάση τα όσα ισχύουν μετά την τρίτη φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αεροδρόμιο Πάφου, οι δύο πτήσεις θα αφιχθούν από Θεσσαλονίκη και Τέλ Αβίβ ενώ επίσης σήμερα θα αναχωρήσουν άλλες δύο πτήσεις από τον αερολιμένα Πάφου για Θεσσαλονίκη και Ισραήλ – Τελ Αβίβ.

Χτες καθ` όλη την διάρκεια της ημέρας δεν υπήρξε καμία πτήση στον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου.

Ωστόσο κατά τον Ιούλιο αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες αφίξεις και αναχωρήσεις στον αερολιμένα Πάφου.

Στο αεροδρόμιο Πάφου συνεχίζονται να λαμβάνονται μέτρα όπως θερμομέτρηση των επιβατών κατά την είσοδό τους στο κτήριο του αεροδρομίου, η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό και στους επιβάτες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών σε όλους τους χώρους και από όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που θα κινούνται εντός του αεροδρομίου, με σύσταση να αλλάζουν μάσκα κάθε 4 ώρες ή όποτε αυτή βραχεί.

Επίσης στο αεροδρόμιο Πάφου, έχει τεθεί σε λειτουργία και ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τον κορωνοϊό και υπάρχει εκτεταμένη σήμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία επιβατών και προσωπικού, οδηγίες για την σωστή χρήση μάσκας και γαντιών και τον σωστό καθαρισμό των χεριών, καθώς και για την τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων.

Υπάρχουν και ηχητικά μηνύματα για τους επιβάτες και το προσωπικό, για την τήρηση των μέτρων (χρήση μάσκας και γαντιών, τήρηση αποστάσεων κτλ).

Γίνονται εξάλλου συχνότεροι καθαρισμοί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου με ειδικά καθαριστικά προϊόντα και επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά μηχανήματα χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση του κοινού σε αυτά, ανά πάσα στιγμή.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: