Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά από το µεσηµέρι και µετά τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ.
Τοπικά, στα νότια, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Αργότερα δυνατό να σχηµατιστεί τοπική οµίχλη, στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια. Τη νύκτα της ∆ευτέρας και νωρίς το πρωί της Τρίτης θα παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση τη ∆ευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά και στα δυτικά παράλια και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί γύρω ή τοπικά λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

Δεν υπάρχουν σχόλια: