Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και ομίχλη αλλά σύντομα θα διαλυθούν και ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.
Τις απογευματινές ώρες πιθανό να παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα νότια και τα βόρεια παράλια, και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
 
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: