Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Έντονη παρέμβαση Μυριάνθους για την κατάσταση στα Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΔΕΚ Η. ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κ.Α. ΠΑΦΟΥ


ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
26 ιουνίου 2020
Παρέμβαση για τριτοκοσμικές συνθήκες αναμονής και ταλαιπωρίας των πολιτών στα Επαρχιακά Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Πάφο.
Το αδιαχώρητο επικρατεί και σήμερα έξω από τα Επαρχιακά Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Πάφο. Η εικόνα που παρατηρούμε για ακόμη φορά είναι τραγική και απαραδεκτη, αφού η όλη κατάσταση θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα 12:30 το μεσημέρι, πάνω από τριάντα (30) άτομα βρίσκοντα στην ουρά έξω από τα Επαρχιακά Γραφεία και περιμένουν να εξυπηρετηθούν, ενώ κάποιοι από αυτούς στέκονται στην γραμμή αναμονής για περισσότερο από 2-3 ώρες, κάτω από τον ήλιο και υπό αυτές τις αντίξοοες συνθήκες, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Καλούμε λοιπόν, την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου, να παρέμβει άμεσα ώστε όλη αυτή η ταλαιπωρία που επικρατει όχι μόνο στην Πάφο, αλλά που βλέπουμε να συμβαίνει το ιδιο και σε άλλες επαρχίες να σταματησει επιτέλους και να βρεθεί μια ουσιαστική λύση για αυτή την κατάσταση. Είναι αδιανόητο και λυπηρό, σε μια χώρα που θέλει να ονομάζεται Ευρωπαϊκή, να παρατηρούμε αυτές τις εικόνες.

Υ.Γ.: Διά του λόγου το αληθές, επισυνάπτεται η πιο κάτω φωτογραφία για επιβεβαίωση των προαναφερθέντων..

Δεν υπάρχουν σχόλια: