Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Του ζήτησε τα ενοίκια κι αυτός τον πλάκωσε στο ξύλο, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο Πάφου

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 32 ετών για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:30 χτες το βράδυ 48χρονος κατήγγειλε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ότι ενώ βρισκόταν στην αυλή του γύρω στις 19:30 το απόγευμα πέρασε ένα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών με το όχημα του στον οποίο ο ίδιος ενοικιάζει διαμέρισμα στην Πάφο .

Ο παραπονούμενος ρώτησε τον 27χρονο ενοικιαστή του πότε θα τα πληρώσει κάποια ενοίκια που χρωστούσε, και ενώ συζητούσαν, κατέβηκε από το αυτοκίνητο δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 32 ετών .

Ο 32χρονος κρατούσε κάποιο μεταλλικό κλειδί – εργαλείο με το οποίο φέρεται να κτύπησε στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, με αποτέλεσμα ο παραπονούμενος να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ακολούθως ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη σκίσιμο στο δεξί φρύδι και μώλωπες στο δεξί μάτι.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με την καταγγελία, απείλησε τον παραπονούμενο ότι θα του κάνει κακό και θα τον σκοτώσει στην αγγλική γλώσσα.

Μετά το επεισόδιο τα δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 32 ετών, αποχώρησαν με το όχημα και ο παραπονούμενος τηλεφώνησε στην Αστυνομία, και κατήγγειλε την υπόθεση.

Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν στις 02:00 τα ξημερώματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: