Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

PLUS PROPERTIES CYPRUS Η περιοχή στο Mackenzie δεν θα είναι πια η ίδια

Mackenzie Gardens - Plus 18, ακόμη ένα νέο έργο που παραδόθηκε από την Plus Properties στην περιοχή Mackenzie στη Λάρνακα. Για άλλη μια φορά, η Plus Properties Cyprus συμβάλλει στην αναβάθμιση των προτύπων ανάπτυξης ακινήτων στη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα στο Mackenzie.

Στο πλαίσιο του σλόγκαν «Building Lifestyle», ο στόχος της εταιρείας είναι να συνδυάζει πάντα εξαιρετικές τοποθεσίες, μοντέρνα σχέδια, γρήγορες κατασκευές και φινίρισμα υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα έργα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πανδημία, η εταιρία Plus Properties κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο σύμφωνα με το καθορισμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις υποσχέσεις και τις ευθύνες προς τους πελάτες του. Σήμερα με 8 έργα τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή.

Το PLUS 18 είναι ένα από τα δύο κτίρια του Mackenzie Gardens, ένα πολυτελές οικιστικό έργο που βρίσκεται μόλις 80 μέτρα από την παραλία με θέα σε έναν δημόσιο κήπο και τη θάλασσα, περιτριγυρισμένο από εστιατόρια και καφέ. Το PLUS 19, το άλλο κτίριο, βρίσκεται σε προχωρημένα στάδια κατασκευής και θα παραδοθεί στις αρχές του 2021.

Τα βασικά στοιχεία που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του έργου είναι: THArchitects για την εντυπωσιακή ιδέα και σχεδιασμό που δημιούργησαν, CA Studio για την αρχιτεκτονική εκτέλεση, ELC Construction για τη συνεχή υποστήριξη που θα παραδίδεται πάντα εγκαίρως, Carole Chehwane για την δική της  ειδική πινελιά και φυσικά η εσωτερική τεχνική ομάδα της  Plus Properties για την κατασκευή αυτού του έργου το οποίο έγινε ακόμα πιο όμορφο.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qv85YBh9KV4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR36F9CvkdFsbb_FkinVpq7UFTcY9axLIPBoToDhAH94b5ryeGrLBuyWtDc

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας: 

 http://www.pluspropertiescyprus.com/en/?fbclid=IwAR0PFQNGgAkg7FNVhVc-736IVVfi3I2WUo3vIoa71Yn_6NDIDXX6luAip-0

Thanks

 Christina Matsa

Public Relations Officer


Δεν υπάρχουν σχόλια: