Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Νέα δρομολόγια ανακοίνωση η Ryanair από Πάφο προς Ολλανδία και Πολωνία


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) με ιδιαίτερη θέρμη χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων από τον Αύγουστο 2020 με νέα δρομολόγια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ , όσον αφορά την σημερινή εξαγγελία της Ryanair για τα δρομολόγια Eindhoven(Ολλανδία)-Πάφος και Gdansk(Πολωνία)-Πάφος αναμένεται να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και στην προσέλκυση επισκεπτών σε ολόχρονη βάση.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Νάσος Χατζηγεωργίου, οι δυο αγορές της Ολλανδίας και της Πολωνίας αντίστοιχα αποτελούν σημαντικές χώρες πηγές τουρισμού για την Πάφο αφού τα τελευταία χρόνια μεγάλο μερίδιο αγοράς προτιμά την Πάφο.
Τα εν λόγω δρομολόγια αποτελούσαν προτεραιότητα για τους φορείς της Πάφου.
Η ΕΤΑΠ μέσω της ανακοίνωση της εκφράζει την ικανοποίηση της που επιτεύχθηκε ο στόχος τους με σύνδεση της Πάφου με Eindhoven(Ολλανδία) και Gdansk(Πολωνία), 2 φορές την βδομάδα από την κάθε πόλη και έναρξη των δρομολογίων από τις 3 Αυγούστου 2020.
Δραττόμενος της ευκαιρίας ο Νάσος Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου δήλωση “ Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και με τα νέα δρομολόγια ενισχύεται ακόμη περισσότερο η σύνδεση του προορισμού με τουριστικές αγορές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον”.
Η τουριστική Πάφος, πρόσθεσε, είναι ακόμη πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί.
Eυχαρίστησε τέλος τόσο την Ryanair για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον προορισμό όσο και την Hermes Αirports και τα αρμόδια Υπουργεία για τις προσπάθειες που καταβάλουν για ανάπτυξη της συνδεσιμότητας στο νησί.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: