Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Βούτηξαν χρηματοκιβώτιο από οικία στην Πέγεια με χρήματα και κοσμήματα

Yπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπή με λεία χρήματα και κοσμήματα διερευνούν ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας και το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από Ρώσο ιδιοκτήτη κατοικίας στην Πέγεια, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι άγνωστοι απέσπασαν από το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, τα μέλη της οικογένειας απουσίαζαν για μια μέρα και το απόγευμα της Πέμπτης που επέστρεψαν στο σπίτι τους αντιλήφθηκαν ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει την κατοικία τους.

Οι δράστες εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο κατάφεραν να ξεκλειδώσουν και το οποίο περιείχε ένα κολιέ, ένα ρολόι αξίας 1.000 περίπου ευρώ αλλά και χρηματικό ποσό 16.500 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο αφού παραβίασαν την κύρια είσοδο με φυσική βία.

Από την σκηνή επίσης συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ανέφερε πως από την Τετάρτη απουσίαζαν από το σπίτι τους και το μεσημέρι της Πέμπτης που επέστρεψαν αντιλήφθηκαν την διάρρηξη και την κλοπή.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: