Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Καταγγέλθηκαν 18 υποστατικά το τελευταίο 24ωρο

Η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 575 ελέγχους υποστατικών το τελευταίο 24ωρο, για τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας που εφαρμόζονται λόγω κορωνοϊού, ενώ καταγγέλθηκαν 17 υπεύθυνοι υποστατικών που δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Οι καταγγελίες αφορούσαν υποστατικά σε Πάφο, Αμμόχωστο και Λεμεσό.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τις 6.00πμ του Σαββάτου μέχρι τις 6.00πμ της Κυριακή έγιναν στη Λευκωσία 84 έλεγχοι χωρίς οποιαδήποτε καταγγελία, ενώ στη Λεμεσό η Αστυνομία προχώρησε σε 72 ελέγχους και μια καταγγελία.

Το ίδιο διάστημα, στη Λάρνακα έγιναν 198 έλεγχοι και δύο καταγγελίες και στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 100 έλεγχοι και 4 καταγγελίες.

Στην Πάφο, σε 11 συνολικά καταγγελίες προχώρησε χτες το βράδυ η Αστυνομία. Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 26 έλεγχοι σε κέντρα αναψυχής από τους οποίους προέκυψαν συνολικά 11 καταγγελίες. Οι επτά ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής, οι ίδιοι όπως και το προηγούμενο βράδυ, καλούνται να πληρώσουν εξώδικο 500 ευρώ επειδή δεν είχαν τοποθετήσει σημάνσεις στα καταστήματα τους και επειδή οι υπάλληλοι τους δεν ελάμβαναν τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα. Για άλλους τέσσερις σχηματίζονται φάκελοι και θα παραπεμφθούν ενώπιον της δικαιοσύνης αφού δεν κατείχαν και ορισμένες από τις άδειες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία των καταστημάτων αυτών.

Στη Μόρφου έγιναν συνολικά 95 έλεγχοι χωρίς η Αστυνομία να προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία.kype

Δεν υπάρχουν σχόλια: