Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Βρέθηκε καμένο το όχημα πολυτελείας Κινέζου που είχε κλαπεί από την Πέγεια

Καμένο εντοπίστηκε, το όχημα πολυτελείας που είχε κλαπεί από κατοικία Κινέζου υπηκόου στην Πέγεια .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα αξίας 70 χιλιάδων ευρώ εντοπίστηκε καμένο σε ανοικτό χώρο στην περιοχή της Αχέλειας στις 06:00 το πρωί .

Συγκεκριμένα, υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και πολυτελείας όχημα διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης , η διάρρηξη διεπράχθη μεταξύ την 14η Ιουνίου και σήμερα 18η Ιουνίου σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της κατοικίας Κινέζου υπηκόου.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος οι δράστες απέσπασαν από το σπίτι του που βρίσκεται στην Πέγεια το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 20.000 ευρώ και 10.000 δολάρια ΗΠΑ και το πολυτελείας όχημα του . Οι δράστες για την μεταφορά του χρηματοκιβωτίου χρησιμοποίησαν μάλιστα το πολυτελείας αυτοκίνητο της οικογένειας αξίας 70 χιλιάδων ευρώ.

Ακολούθως το πολυτελείας όχημα εντοπίστηκε καμένο σε περιοχή της Αχέλειας και πλήρως κατεστραμμένο

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνση Πάφου μετέβησαν στις δύο σκηνές σε Πέγεια και Αχέλεια και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Η Αστυνομία εκτιμά ότι μετά την κλοπή του οχήματος οι δράστες το έκαψαν για να μην αφήσουν ίχνη.

Σημειώνεται πως την διάρρηξη και κλοπή διαπίστωσε γυναίκα που έχει την ευθύνη για την συντήρηση της κατοικίας.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: