Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα νότια και τοπικά στα δυτικά παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, το απόγευµα και το βράδυ. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ενώ µικρή πτώση αναµένεται την Τετάρτη.