Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ελεύθερος μέχρι την δίκη ο 54χρονος που κατηγορείται για απάτη 400 χιλιάδων ευρώ



Στις 3.10.2016 ορίστηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου η υπόθεση της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις,κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κλοπή από αντιπρόσωπο που εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετά και την σύλληψη 54χρονου μηχανολόγου από την Πάφο.

Ο 54χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση και ορίστηκε ημερομηνία εκδίκασης της η 3η Οκτωβρίου του 2016.

Σύμφωνα με την  Αστυνομία καταγγέλθηκε από δύο πρόσωπα ηλικίας 58 χρόνων που πρόκειται για δίδυμα αδέρφια ότι μεταξύ των ετών 2008 και 2011, έδωσαν στον συγκεκριμένο 54χρονο το συνολικό χρηματικό ποσό των 406,700 ως εγγύηση, για ανάληψη από μέρους τους εργασιών σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο στην επαρχία Πάφου, σε κτίρια του Δημοσίου καθώς και για να τους βοηθήσει στην εξασφάλιση άδειας για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ο 54χρονος φέρεται να οικειοποιήθηκε το πιο πάνω χρηματικό ποσό και να μην το χρησιμοποίησε για το σκοπό που το έλαβε.
 
Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη σήμερα το πρωί και τέθηκε υπό κράτηση. 

Ανακρινόμενος ο 54χρονος  αρνήθηκε οτιδήποτε και περιορίστηκε να πει πως είχε λάβει από τα δίδυμα αδέρφια ένα μικρό χρηματικό ποσό για κάποιες ανακαινίσεις μόνο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.



κυπε