Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο διευθυντής στην Πάφο του ALEXANDER COLLEGE University of the West of England, μιλά στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ


Ο διευθυντής του ALEXANDER COLLEGE University of the West of England
στην Πάφο Γιώργος Παλλάς παραχώρησε συνέντευξη
 στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ ...
και αναφέρθηκε στα τμήματα του Πανεπιστημίου που λειτουργούν στην Πάφο,  στην ανταπόκριση που υπάρχει, ενώ έδωσε και το δικό του μήνυμα προς τα παιδιά που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει που και τι θα σπουδάσουν.
Ο Γιώργος Παλλάς κάλεσε τους τελειόφοιτους να επιλέξουν και να προτιμήσουν το ALEXANDER  COLLEGE University of the West of England  για τις σπουδές τους. 

Όπως είπε, το University of the West of England (Πανεπιστήμιο UWE Bristol), ένα από τα υψηλότερα σε κατάταξη Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, συνεργάζεται με το Alexander Collage προσφέροντας διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία χωρίς καν να φύγετε από την Κύπρο, με φθηνότερα δίδακτρα, χαμηλότερο κόστος ζωής και λιγότερο χρόνο, καθώς η φοίτηση διαρκεί μόνο 3 χρόνια για τα πτυχία, όπως γίνεται και στα Αγγλικά πανεπιστήμια. Προσφέρει, πρόσθεσε, διεθνώς αναγνωρισμένα Βρετανικά πτυχία και μεταπτυχιακά προγράμματα ενός έτους, αλλά και κρατική χορηγία ύψος μέχρι και 3417€.



Υπάρχει φοιτητική ζωή στην Πάφο, τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι, εκτός από Παφίτες έρχονται και αρκετοί από την Λεμεσό για να σπουδάσουν στην Πάφο.
Στο μεταξύ, την παραχώρηση τριών υποτροφιών για φοιτητές της Πάφου ανακοίνωσε το Alexander College/University of the West of England στην Πάφο.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Alexander College, θα παραχωρήσει τρεις υποτροφίες στο Τμήμα Νομικής του πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, σε πρωτοετής φοιτητές της πόλης και επαρχίας Πάφου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του UWE Πάφου, 26272323-26272333-99196736.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!!!