Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Έτρεχε σε σοβαρά περιστατικά η πυροσβεστικήΦωτιές σε εμπορικό κέντρο, κουζίνα ιδιωτικής οικίας και κατάστημα ΣΠΕ κλήθηκε να σβήσει, μεταξύ άλλων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, γύρω στις 15.00 χθες δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αποθήκη υποδημάτων στον 2ο όροφο εμπορικού κέντρου στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά ως τις 16.17. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Τα χαράματα σήμερα η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα ιδιωτικής οικίας στην οδό Θέμιδος στη Λάρνακα. Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο εντός δέκα λεπτών.

Όπως αναφέρεται από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ένας ηλεκτρικός αποσμητήρας και μέρος του πάγκου της κουζίνας. Από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή της κουζίνας. Προστίθεται ότι η πυρκαγιά οφειλόταν σε ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρικό αποσμητήρας.

Λίγο πριν τις 0600 το πρωί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά στο κατάστημα της ¨¨Περιφερειακής ΣΠΕ Λευκωσίας¨¨ στην Λεωφ. Στροβόλου στο Τσέρι. Τρία οχήματα έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο γύρω στις 0700.

Μέσα στο κατάστημα υπήρχε έντονος καπνός. Η πυρκαγιά εντοπίστηκε σε δωμάτιο διακομιστή (server room). Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 6ης Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 7ης Σεπτεμβρίου 2016 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.κυπε