Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Κλάπηκε χρυσό ρολόι μεγάλης αξίας από οικία στα ΠερβόλιαΈνα χρυσό ρολόι αξίας 35 χιλιάδων ευρώ και 1.800 ευρώ σε μετρητά κλάπηκαν σήμερα το πρωί από οικία Ρουμάνας επιχειρηματία στα Περβόλια.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30 σήμερα το πρωί γυναίκα 33 χρόνων από τη Ρουμανία, κάτοχος καναδέζικου διαβατηρίου, επιχειρηματίας, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 07.00 – 08.30 σήμερα το πρωί, ενώ απουσίαζε με το σύντροφο της από το σπίτι της στα Περβόλια, άγνωστοι εισήλθαν σε αυτό και έκλεψαν ένα χρυσό ρολόι αξίας 35 χιλιάδων ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκλάπη επίσης από το πορτοφόλι του συντρόφου της 33χρονης, το ποσό των 100 ευρώ και 120 Λέϊ Ρουμανίας.

Επί τόπου μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, οι οποίοι άρχισαν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα όταν έφυγε το πρωί από το σπίτι της, είχε αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα της βεράντας και εικάζεται ότι οι άγνωστοι διαρρήκτες απέκτησαν είσοδο και έξοδο στην οικία από τη βεράντα.   

Η Αστυνομία προέβη σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο και παρέλαβε τεκμήρια από τη σκηνή τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το σπίτι δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενώ είναι άγνωστο κατά πόσον υπήρχε ασφάλεια για το πανάκριβο ρολόι.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.kype