Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Όλες οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Άννυ



Ενώπιον δικαστηρίου κατέθεσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της τετράχρονης Άννυ, δηλώνοντας πεπεισμένος κατά 95%, με βάση τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα όπου τελέστηκε το φρικτό έγκλημα, ότι το μικρό κορίτσι τεμαχίστηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανό, χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ήταν ναρκωμένο.


Τόνισε ότι ο ίδιος, αν και κάνει αυτήν τη δουλειά περισσότερα από 20 χρόνια, παραμένει σοκαρισμένος από την αγριότητα του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του πατέρα και της μητέρας του άτυχου κοριτσιού καθώς και ενός φίλου του πατέρα, όλοι βουλγαρικής υπηκοότητας, για τη δολοφονία με πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, αγριότητα της μικρής που αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2015.

Με βάση τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, το κοριτσάκι δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε και στη συνέχεια το κορμί της βράστηκε και πετάχτηκε σε διάφορους κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει η Ελληνική Αστυνομία, να θεωρείται απίθανο να εντοπιστεί η σορός της ή μέρος αυτής.

Ο πατέρας κατηγορείται και για τη δολοφονία, την οποία αρνείται, αλλά και για τον τεμαχισμό, που συνιστά περιύβριση νεκρού, τον οποίο δεν αρνείται. Επίσης, επί ημέρες διατεινόταν ότι είχε εξαφανιστεί το παιδί του και είχε αποπροσανατολίσει τις ελληνικές Αρχές. Τη χρονική περίοδο που διαπράχτηκε το έγκλημα, η μητέρα του παιδιού βρισκόταν με φίλο της στη Γερμανία. Ο φίλος του πατέρα φέρεται να ήταν παρών κατά τη διάπραξη του απεχθούς εγκλήματος. Ο πατέρας έκανε χρήση ουσιών ενώ η μητέρα συναναστρεφόταν με διάφορους άνδρες φίλους που χρηματοδοτούσαν τόσο την ίδια όσο και δια μέσου αυτής τον σύζυγό της.



κυπε