Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Εξοχική κατοικία προς ενοικίαση στα ΑΝΑΝΙΑ Σκοπέλου. ΦΩΤΟ

Στην περιοχή ΑΝΑΝΙΑ, 6 χιλιόμετρα από το λιμάνι , στο μέρος που ήταν ο φούρνος που έψηναν της περιοχής τα κορόμηλα, μέσα στο καταπράσινο δάσος, σε μια μαγευτική τοποθεσία ανάμεσα σε μονοπάτια πολλών ετών σας περιμένουν 2 υπέροχες εξοχικές κατοικίες διακοσμημένες με άγριες βελανιδιές και άλλα αιωνόβια δένδρα, για να περάσετε ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.
Πρόκειται για ιδιωτικό οικόπεδο, με θέση στάθμευσης, περιφραγμένο, που δίνει την αίσθηση του αποκομμένου από τον κόσμο, περίπου σαν ένα κοσμικό μοναστήρι. Στον εξωτερικό χώρο, μπορείτε να απολαύσετε την ιδιωτική πισίνα με τις από άγρια πέτρα διακοσμητικές λεπτομέρειες, να πλατσουρίσετε στο τζακούζι και να λιαστείτε στις ξαπλώστρες. 

Να κάνετε μπάρμπεκιου ή να χρησιμοποιήσετε τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο που υπάρχει δίπλα. Να είστε σίγουροι ότι το φαγητό σας θα κλέψει τις εντυπώσεις! Κοντά στην πισίνα, το πέτρινο κιόσκι ενδείκνυται για χαλαρωτικές και ξέγνοιαστες στιγμές, πίνοντας τον καφέ η το ποτό σας ή απλά θαυμάζοντας τη θέα. 



Η ακόμα να κάνετε την βόλτα σας ανάμεσα στα άγρια δένδρα του περιβόλου. Χαρακτηριστικό ιδιαίτερο αποτελεί το ξωκλήσι του Αγ. Νικολάου του Νέου, που γιορτάζει στις 09/05 με όλες τις ανάλογες τιμές. Χτισμένο σε παραδοσιακό μοτίβο, χρονολογείται περίπου 100 ετών, η οποία έχει κτιστεί πάνω σε ερείπια αρχαίου ναού, να ακούσεις από τον ιδιοκτήτη την ιστορία για το πώς βρέθηκε η εικόνα του αγίου.

Καλύβι στη Σκόπελο, ονομάζεται το παραδοσιακό σπιτάκι των αγροτών. Στο χώρο υπάρχουν δύο αυτόνομα καλύβια, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις πλέον, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν, το πρώτο ένα ζευγάρι με δυο παιδιά και το δεύτερο ζευγάρι με ένα μικρό παιδί. 



Είναι όμως ιδανικό για δυο φιλικά ζευγάρια, μόνα τους. Το πάνω καλύβι είναι 2όροφη κατοικία, εντελώς ανακαινισμένη με εσωτερική ξύλινη σκάλα. Στο ισόγειο θα βρείτε την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του με το παραδοσιακό τζάκι και απέναντι τον γωνιακό καναπέ με το σαλονάκι για τις ώρες χαλάρωσης σας. 



Διαθέτει μπάνιο με ντουζιέρα και πλυντήριο ρούχων. Στον πάνω όροφο υπάρχει υπέρ διπλό κρεβάτι σοφάς, (σταθερό που δεν μετακινείται), (στρωματσάδα), με ένα μικρό σαλονάκι για να χαρείτε τις ιδιωτικές σας στιγμές. Το κάτω καλύβι είναι ένα πέτρινο παραδοσιακό σπιτάκι, το οποίο παλιά το χρησιμοποιούσαν ως φούρνο για δαμάσκηνα (τοπική καλλιέργεια Σκοπέλου). 


Τώρα μετά τη διαμόρφωσή του και το πέρασμα των χρόνων, η κρεβατοκάμαρα του είναι χωνευτή στον πέτρινο τοίχο και η ατμόσφαιρα που αποπνέει είναι απολύτως ειδυλλιακή και ρομαντική. Διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και γωνιακό παραδοσιακό καναπέ. Ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα η θέα του κάμπου, των λοφίσκων, της θάλασσας αλλά και της Αλόννησου από την μια μεριά και της Εύβοιας από την άλλη σας κόβει την ανάσα, καθώς μπορείτε να την απολαύσετε στην μεγάλη βεράντα που ξεδιπλώνεται.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
+30 2424022709 (Ελλάδα)
+30 6977718444 (Ελλάδα)

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!!!