Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν σε νυχτερινό κέντροΥπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και ληστείας, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου.
          Η διερεύνηση της υπόθεσης, άρχισε μετά από καταγγελία δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 32 ετών, στην Αστυνομία, ότι δέχθηκαν επίθεση, από αγνώστους, ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου.

          Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, χθες, ενώ οι δύο παραπονούμενοι βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο, στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκαν επίθεση από πέντε ή έξι, άγνωστα τους πρόσωπα. 


Όπως ανέφεραν οι παραπονούμενοι, οι άγνωστοι τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους και τους έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €50, από τον πρώτο και το χρηματικό ποσό των €600, από το δεύτερο. Από τον δεύτερο παραπονούμενο, φέρονται να κλάπηκαν επίσης το ρολόι του, ένα ασημένιο βραχιόλι, τα παπούτσια και η φανέλα του.


          Οι δύο παραπονούμενοι επισκέφθηκαν ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος φέρει μώλωπες και αιματώματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και ο 32χρονος μώλωπες, αιματώματα και κάταγμα ζυγωματικού.
          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.