Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Στο κακουργιοδικείο η υπόθεση του τριπλού φονικού της ΛεμεσούΕνώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό οδηγείται ξανά το πρωί ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, για την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό,  με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.


Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ως μάρτυρες κατηγορίας πέντε αστυνομικοί και τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχουν παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου κάποια παραδεκτά γεγονότα.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος, αν και είχε παραδεχθεί ενοχή κατά τη σύλληψη, δυο μέρες μετά το φονικό, αρνήθηκε τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης που του απαγγέλθηκαν από το Κακουργιοδικείο.
 
Το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με γυναίκα που ο Θωμά διατηρούσε δεσμό. Ο κατηγορούμενος φέρεται να καταδίωξε τους τρεις και να τους τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο.κυπε