Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τους τσάκωσαν για διαρρήξεις και κλοπές



Δύο νεαροί 20 χρόνων συνελήφθηκαν χθες από την Αστυνομία ως ύποπτοι για διαρρήξεις και κλοπές από οικία και διαμέρισμα στη Λάρνακα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας από 61χρονο από τη Λάρνακα, ότι μεταξύ των ωρών 19.45 – 20.15 της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν στην οικία του και κοιμόταν στο καναπέ με ανοικτή την πόρτα της κουζίνας, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 100 ευρώ και ένα υπολογιστή tablet αξίας 200 ευρώ.
 
Επίσης, χθες καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από τουρίστρια από τη Βουλγαρία, μόνιμη κάτοικο Βρετανίας, ότι μεταξύ των ωρών 01.00 – 05.30 το πρωί, ενώ κοιμόταν στο διαμέρισμα της που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτό από την ανοικτή συρόμενη μπαλκονόπορτα και από το σαλόνι έκλεψαν μια τσάντα η οποία περιείχε ταξιδιωτικά έγγραφα, δηλαδή ταυτότητα και διαβατήριο και πιστωτικές κάρτες, μία κάμερα αξίας 100 ευρώ και 100 στερλίνες σε μετρητά.
 
Κατόπιν εξετάσεων της Αστυνομίας εντοπίστηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού διαμερίσματος με αυτό της Βουλγάρας, δύο νεαροί να εισέρχονται σ’ αυτό.
 
Οι δύο νεαροί ηλικίας 20 ετών από τη Λάρνακα αναγνωρίστηκαν από άνδρες του ΤΑΕ, συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα σύλληψης, παραδέχθηκαν τη διάπραξη των δύο κλοπών και τέθηκαν υπό κράτηση.
 
Αργότερα σήμερα οι δύο νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.
 
Τις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε