Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε που εντοπίστηκε πτώμα άντρα τυλιγμένο σε ναύλον σακούλες



Πτώμα άγνωστου άνδρα, σε μερική κατάσταση τυμπανισμού τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα, εντοπίστηκε στην ακτή μεταξύ Αλαμινού – Μαζωτού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17.25 εντοπίστηκε, ύστερα από πληροφορία, δύο μέτρα από την ακτή στην περιοχή μεταξύ Αλαμινού – Μαζωτού, πτώμα άγνωστου άνδρα.  

 
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι οποίοι άρχισαν έρευνες.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας διεφάνη ότι η σορός είναι σε μερική αποσύνθεση και ο άνδρας, που φαίνεται να είναι γεροδεμένος και μάλλον αλλοδαπός, ήταν τυλιγμένος σε νάιλον σακούλες.
 
Στη σκηνή μετέβη και ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σορό και ανέφερε ότι έξω από τη θάλασσα εντοπίστηκε άνδρας τυλιγμένος σε νάιλον σακούλα, σε μερική κατάσταση τυμπανισμού.
 
Πρόσθεσε ότι αύριο το πρωί αναμένεται να γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νεκροψία επί της σορού για να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου και ενδεχομένως να εντοπιστούν και κάποια στοιχεία αναφορικά με την ταυτότητα του άγνωστου άνδρα.

Το πτώμα του άνδρα αναμένεται να μεταφερθεί απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.



κυπε